Juhlahumua Hukianhovissa

Teemu Murto ja Piia Vuori-Murto olivat huomionosoitusten kohteena Vesilahden yrittäjäjuhlassa.

Vesilahden Yrittäjät kokoontui perjantaina Hukianhoviin Narvaan Vuosisadan yrittäjän julkistamisjuhlaan.
Juhlaa vietettiin Suomi 100 -teemalla ja tapahtuma oli osa juhlavuoden tapahtumia.
Vuosisadan yrittäjänä palkittiin Teemu Murto. Hän on Narvan Rauta ja Maatalous Oy:n yrittäjä kolmannessa polvessa.
Valinnasta yllättynyt ja iloinen Murto kiitti yrittäjäyhteisöä luottamuksesta.

Yrittäjillä on parhaillaan menossa valtakunnallinen jäsenkampanja, jonka Vesilahden Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Elise Hänninen toivoi tuovan uusia jäseniä myös paikallisyhdistykselle.
– Toivottavasti saamme mukaan uusia innokkaita jäseniä. Aktiivisten toimijoiden myötä saadaan suunnattua enemmän toimintaa jäsenistölle, Hänninen totesi.
Vesilahden yrittäjäyhdistyksessä on tällä hetkellä 90 jäsentä.

Vesilahden Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Elise Hänninen julkisti Vesilahden Vuosisadan yrittäjän.

Vesilahden kunnanjohtaja Erkki Paloniemi sai yleisön kohahtamaan positiivisesti, kun hän kertoi Narvaan tulevasta uudesta liiketoiminnasta.
– Narvaan on tulossa pienpanimo, Paloniemi kertoi. Lisäksi Narvassa aukesi lauantaina uusi lounaskahvila nimeltä Narvan Sydän.
Paloniemiemi kertoi Vesilahden kunnan yritysaluehankkeista. Koskenkylän ympäristössä on virellä Kalalahden yritysalue. Tulevien vuosien hankkeena on kaavailtu toista yritysaluetta Vesilahdentien/Mantereentien risteyksen tienoille.
Vesilahden kunta on mukana Akaan, Urjalan ja Juupajoen yhteisessä hankkeessa, jossa on selvitetty mahdollisuuksia vetää nopeat kuituyhteydet jokaiseen talouteen.
– Laajakaista kattaisi kaikki talot kesämökit mukaanlukien. Hinta on 18 miljoonaa euroa. Sillä sitä ei voida toteuttaa, mutta nyt haetaan yksityiskohtia, keskustellaan toimijoiden kanssa. Tämä on kaikille hyvin tärkeä asia, Paloniemi totesi.
Vesilahden kunnanvaltuustossa laajakaistaa puidaan todennäköisesti ensi vuoden alkupuolella.
Erkki Paloniemellä oli paljon hyviä uutisia kuntarintamalta.
– Väkiluku on taas lähtenyt kasvuun, plus 22 tänä vuonna. Tonttien kysyntä on virkistynyt ja on tehty kauppaa ja vuokrattukin. Työttömyysprosentti on edelleen Pirkanmaan alhaisin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?