Tommi ihastui Lempäälään viikossa

Vielä jokin aika sitten Tommi Palomäki ei juuri lähtenyt ulos asunnostaan. Diagnosoitu keskivaikea masennus sai miehen linnoittautumaan sisään ja nokialaisen talon seinät tuntuivat kaatuvan päälle.

Tommi Palomäki viihtyy sekä Lempäälässä että Kunnarissa. Kuva: Katariina Onnela

Hänelle suositeltiin Kunnarin mielenterveyspalveluja, ja eteen tuli muutto Lempäälään. Aluksi hän muutti Ehtookotoon Kunnarin asuntoon. Jo viikossa Lempäälä teki mieheen pysyvän positiivisen vaikutuksen.

– Olen saanut täällä paljon tukea ja aktiviteetteja. Olen tyytyväinen ja ihastuin nimenomaan Lempäälään. Nyt asun omillani. Masennus on hävinnyt  pikku hiljaa, vaikka huonojakin päiviä on, Tommi Palomäki kertoo.

Lempäälässä vaikutuksen tekivät luonto ja rauhallisuus. Ystäviäkin on löytynyt.

Tommi Palomäen tärkein harrastus on tubettaminen. Hän vloggaa nimimerkillä MrTopaz ja kertoo kanavallaan omasta arjestaan. Tubettamisen lisäksi hän on aloittanut kuntosaliharrastuksen ja viihtyy myös golfaamassa sekä Kunnarin liikuntaryhmän kanssa salibandykentällä.

– Mieliala on muuttunut, kun tänne on tullut, summa Tommi Palomäki kahdeksaa kuukauttaan lempääläisenä.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?