Erikalta kolmas sinkku

Erika Vikmanilta ilmestyi kolmas single. Hän on mukana myös Tähdet tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa parhaillaan mukana nähtävä lempääläinen Erika Vikman julkaisi kolmannen singlensä ”Jos osaisin sanoa ei”.

− Jos osaisin sanoa ei, on kappale, jossa ollaan soundillisesti, sanoituksellisesti ja tempollisesti tämänhetkisen tyylini ytimessä. Tämä biisi kuvastaa hyvin musiikillista suuntaani, jota kohti yhä vahvemmin ja varmemmin menen. Rakastan kappaleen tarttuvaa, 90-lukua henkivää discokertsiä ja melankoliaa. Tämän on oman syksyni soundtrack, toivottavasti löytää tiensä myös suuremman yleisön soittolistoille, Erika toteaa.

Erika on myös mukana parhaillaan käynnissä olevassa Tähdet, tähdet –viihdekilpailussa, joka nähdään sunnuntaisin MTV:llä suorana lähetyksenä.

Avausjaksossa Erika esitti Madonnan hittikappaleen Vogue, ja viime sunnuntaina hän tulkitsi Adelen vaativan kappaleen Hello, joka aiheutti runsaan positiivisen palauteryöpyn sosiaalisessa mediassa.

− Tähdet, tähdet – ohjelmassa mukana oleminen on ollut tähän mennessä upea, rankka ja äärirajoja koetteleva kokemus. Ohjelma vie meidät artistit niin kauaksi siitä, mihin olemme tottuneet, että ainakin omalla kohdallani artistikuvani muodostuminen on tapahtunut uudelleen. On ollut myös hienoa päästä yllättämään jengiä monipuolisuudella. Ohjelma tuli juuri oikeaan kohtaan urallani ja antaa vahvan pohjan edetä haluamaani suuntaan, koko kansan viihdyttäjäksi.

Erika Vikman on 24-vuotias laulajatar, joka kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016.

Viime keväänä hänet nähtiin Iholla –sarjassa ja ensi vuonna hän tähdittää Peacock –teatterin perinteikästä Uuden iloisen teatterin revyytä yhdessä Viivi Pumpasen kanssa. Hän on julkaissut aiemmin tänä vuonna kaksi singleä, ”Ettei mee elämä hukkaan” ja ”Säännöt”.

Erika keikkailee ahkerasti ja lähin tuleva keikka on Hittimittari Remix-show YO-talolla Tampereella perjantaina  10. marraskuuta.

Kuva: HL Photography

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?