Juhani Vesasen perintö elää Pirkanmaan Fysiocenterissä

Kuvassa ylhäällä Johanna Vesanen. Alhaalla Lasse (vas.), Anssi, Ossi ja Jussi Vesanen.

Juhani Vesasen poismenon johdosta tehtiin Pirkanmaan Fysiocenterissä sukupolven vaihdos. Juhani Vesasen pojat Lasse, Anssi, Ossi ja Jussi omistavat yrityksen osakekannan.

Kaikki veljekset ovat muualla päivätöissä ja toimivat yrityksen johdossa taustalla. Päivittäisestä johtamisesta vastaa jo useamman vuoden yrityksessä työskennellyt Johanna Vesanen. Terveydenhuollon vastaavana johtajana toimii fysioterapiassa vanha konkari Jouni Viinamäki.

– Työ ja Pirkanmaan Fysiocenter olivat aina lähellä Juhanin sydäntä ja yritystä hän pyrki hoitamaan aina kuolemaansa asti.  Tämän vuoksi Juhanin pojille oli melko pian isänsä poismenon jälkeen selvää, että yrityksen toimintaa jatketaan, sanoo vt. toimitusjohtaja Johanna Vesanen.

– Meillä on huippuporukka fysioterapeutteja töissä sekä asianmukaiset toimitilat. Nämä asiat helpottivat meidän poikien mukaan hyppäämistä, toteaa Juhani Vesasen vanhin poika Lasse Vesanen.

Pirkanmaan Fysiocenterillä on yhteensä yhdeksän fysioterapeuttia neljässä toimipisteessä: Tampereella Finlaysonilla, Linnainmaalla ja Hervannassa sekä Lempäälän Ideaparkissa. Aktiivinen kuntoutus jatkuu kaikissa neljässä pisteessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?