Akaalaisia oppilaita kaavaillaan väistötiloihin Lempäälään

Lempäälän kunnan johtoryhmä käsittelee tiistaina Viialan yhtenäiskoulun alaluokkien oppilaiden siirtymistä sisäilmaongelmien vuoksi väistötiloihin Lempäälään, uutisoi Akaan Seutu. Jos johtoryhmä myöntää luvan, siirtyy kolme ryhmää Viialan yhtenäiskoulusta Lempoisten koululle ja kolme ryhmää Virta-kampukselle.

Vielä ennen syyslomaa Akaassa suunniteltiin, että oppilaita siirretään väistötiloihin myös Onkemäen koululle Vesilahteen. Viialan yhtenäiskoulun apulaisrehtori Kaija-Leena Salovaaran mukaan tästä suunnitelmasta kuitenkin luovuttiin.

Tällä hetkellä kuusi luokkaa odottaa päätöstä väistötiloista Akaan seurakunnan leirikeskuksissa Toukolassa ja Kumpulassa. Tiloista Kumpula ei ole läpäissyt terveystarkastusta, mutta Akaan kaupunki on saanut luvan käyttää sitä toistaiseksi.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?