Akaalaisia oppilaita kaavaillaan väistötiloihin Lempäälään

Lempäälän kunnan johtoryhmä käsittelee tiistaina Viialan yhtenäiskoulun alaluokkien oppilaiden siirtymistä sisäilmaongelmien vuoksi väistötiloihin Lempäälään, uutisoi Akaan Seutu. Jos johtoryhmä myöntää luvan, siirtyy kolme ryhmää Viialan yhtenäiskoulusta Lempoisten koululle ja kolme ryhmää Virta-kampukselle.

Vielä ennen syyslomaa Akaassa suunniteltiin, että oppilaita siirretään väistötiloihin myös Onkemäen koululle Vesilahteen. Viialan yhtenäiskoulun apulaisrehtori Kaija-Leena Salovaaran mukaan tästä suunnitelmasta kuitenkin luovuttiin.

Tällä hetkellä kuusi luokkaa odottaa päätöstä väistötiloista Akaan seurakunnan leirikeskuksissa Toukolassa ja Kumpulassa. Tiloista Kumpula ei ole läpäissyt terveystarkastusta, mutta Akaan kaupunki on saanut luvan käyttää sitä toistaiseksi.

 

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>