Kirsti Kuronen mukana lastenkirja- ja sanataidefestivaali Kirjalitassa

Tampereella järjestettävä lastenkirja- ja sanataidefestivaali Kirjalitta nousee pop up -hengessä ympäri Tampereen kaupunkia ja kulttuurikeskuksia. Viikolla 45 järjestettävän Kirjalitan teema on Erittäin Salainen.

Kirjalitan päätapahtuma järjestetään Finlaysonin alueella lauantaina 11. marraskuuta. Salaisuuksien metsä -tapahtuma Lastenkulttuurikeskus Rullassa ja Lastenkirjakahvila liikekeskus Siperiassa. Rullassa esiintyvät muun muassa Täti Taikakynä ja Kulttuuriosuuskunta Uulu. Päätapahtuman kirjailijavieraina ovat Marjut Hjelt, Raisa Jäntti, Karoliina Pertamo ja Jukka Laajarinne, jotka voi tavata sekä Rullassa että Lastenkirjakahvilassa.

Keskiviikkona 8. marraskuuta Monitoimitalo 13:sta löytyy päiväkirjahuone, jossa kirjailijavieras Kirsti Kurosen kanssa tutustutaan tekstilajeista salaisimpaan.

Kirjalitta-festivaalin järjestää Lastenkirjainstituutti ja Sanataideyhdistys Yöstäjä yhdessä laajan yhteistyökumppanijoukon kanssa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?