Kirsti Kuronen, saarten lumo ja Jää

Maanantaina 13. marraskuuta iltahämärissä luetaan kaikkialla Pohjoismaissa ääneen suomalaista Finlandia-voittajaa, Ulla-Lena Lundbergin romaania Jää. Ääneenlukutapahtumat aloittavat vuosittaisen Pohjoismaisen kirjastoviikon. Tänä vuonna Norden -liittojen piirissä valittu teema on Saaret Pohjoismaissa.

Lempäälän Pohjola-Norden ja kunnankirjasto järjestävät pääkirjastossa tunnin mittaisen tapahtuman otsikolla Saarten lumo ja Jää. Oma kirjailijamme Kirsti Kuronen lukee otteita ”Jäästä”. Samalla hän kertoo suosikkisaarestaan, nimeltään Vänö. Se ja Lundbergia inspiroinut Kökar sijaitsevat varsin lähekkäin Saaristomerellä. Tilaisuus on avoin kaikille.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?