Mihin katosi kukkula?

Mihin on kadonnut Hakkarin pururadan 4 km:n lenkiltä kukkula?

Kukkula rakennettiin aikoinaan pururadan pohjoisosalla olevan tasaisen suoran puoliväliin. Nyt tämä kukkula on lähes poistettu. Kävin syksymmällä ilmoittamassa kenttämiehille, että kukkulan reunoissa pohjoispuoleinen aita on kaatunut. Kenttämiehet lupasivat käydä tutkimassa asian ja korjaamassa sen.

Ennen lumia oli paikalla traktorikaivuri ja kuorma-auto ja niin hävisi kukkula lähes olemattomiin. Joidenkin korviini tulleiden huhujen mukaan olivat jotkut äidit vaatineet tämän kukkulan poistoa turvallisuussyistä. Kenen päätöksellä tälläinen toimenpide on tehty?

Nyt lumien tultua on pururadalla havaittavissa moottorilla kulkevien kaksipyöräisten ja tanko-ohjattavien nelipyöräisten jälkiä. Liikkujien on myös syytä ottaa nämä huomioon.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>