Loiske romahti Turussa

Kuva: Loiskeen kotisivut
Teemu Heinosen Loiske koki rökäletappion Turussa lukemin 1 – 7 futsalin ykkösessä.

Lempääläiset palloilun edustusjoukkueet visiteerasivat Suomen Turussa miltei perättäisinä päivinä, kun ensiksi jääkiekko-LeKi kävi Kupittaalla voittamassa TuTon, mutta samoilla huudeilla kolme päivää myöhemmin Sääksjärven Loiskeen futsal-miehistö kyykkäsi TPK:lle peräti maalein 1 – 7.
Futsalin ykkösdivarissa edelliskierroksilla pisteiden makuun päässyt Loiske matkusti taas kerran aika lailla siipirikkoisella kokoonpanolla Varsinais-Suomeen. Muun muassa tärkein avainpelaaja Markus Sairiala oli poissa perhesyiden takia. Mukaan oli saatu hälytettyä kakkosjoukkueesta Juuso Järvenpää ja tuore tuttavuus Vehmaisten Urheilijoista siirtynyt Markku Niskala, joka iski Loiskeen ainokaisen osumankin.
Avausjakson Loiske vielä joten kuten sinnitteli turkulaisvauhdissa mukana, tauolle mentiin TPK:n johtaessa 2 – 0. Toisella kaksikymmenminuuttisella iski ensiksi TPK ja sitten iski väsy ja loppu olikin pelkkää pelailua. Niklas Harjulalla oli isoin into maalintekoon, hän iski TPK:lle kolme maalia.
– Oma pelimme ei lähtenyt missään vaiheessa käyntiin. Kun vastustajalle onnistui melkein kaikki, repesivät numerot pahasti, kiteytti Loiskeen valmentaja Aki Lehtinen oman joukkueensa mietteet.
Ensi lauantaina pelataan Loiskeen alkukauden tärkein ottelu, kun nollakerhossa majaileva Zenith Helsingistä saapuu Hakkariin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>