Koko perheen nenäpäivä Hakkarin koululla lauantaina

Hakkarin koulun oppilaskunta tarttui tohinalla Isac Elliotin Nenäpäivä-haasteeseen, jonka tarkoituksena oli ideoida Nenähenkisiä hyväntekeväisyystempauksia.

Ideoinnin tuotoksena oppilaat yhdessä ohjaavien opettajien kanssa ryhtyivät toteuttamaan koko perheen Nenäpäivä-tapahtumaa, joka järjestetään Hakkarin koululla lauantaina 11.11. klo 10-14.

Sisäänpääsymaksu on 2 € ja koko tapahtuman tuotto lahjoitetaan Nenäpäivä-keräykseen. Mukana on myös paikallisia yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat osallistuneet hyväntekeväisyyteen sponsoroimalla tapahtumaa.

Päivän ohjelma on todella monipuolinen, ja tarjolla onkin runsaasti tekemistä ja nähtävää, erityisesti perheen pienimmille. Tapahtumassa esiintyy taikuri Timo Tiikkainen ja myös Hakkarin koulun luovan ilmaisun ryhmä on valmistanut oman pienen satunäytelmän esitettäväksi.

Lisäksi tarjolla on kasvomaalausta, Perheliikuntakeskus Hipan järjestämä temppurata ja LeKin Salibandyjaoston toimipiste, jossa pääsee kokeilemaan omaa laukaisutarkkuutta ja -nopeutta. Myös oppilaat ovat ahkeroineet ja pyörittävät kahviota, piirrustus- ja väritysnurkkausta, ongintaa ja tekevät glittertatuointeja.

Ulkona on myös koko päivän grilli kuumana, joten nälän yllättäessä Nenäpäivä-vieraat voivat suunnata makkaraostoksille.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?