Harmonian virsikonsertti Vesilahden kirkossa

Vesilahden kirkossa järjestetään saksofoniyhtye Harmonian virsikonsertti sunnuntai-iltana 19. marraskuuta. Konsertin nimenä on Jumala ompi linnamme. Harmonian soittajat toivovat, että seurakunta laulaa mukana. Tilaisuuden juontaa Jarkko Viljanen, joka kertoo virsien taustoja. Ohjelmistoon kuuluu muun muassa virsikirjan uuden lisävihkosen virsi numero 932 Oi ihmeellistä armoa, joka tunnetaan paremmin nimellä Amazing Grace.

Konsertin teemana on Suomi 100 vuotta. Aluksi esitetään isänmaallisia virsiä, muun muassa Siunaa ja varjele meitä ja Oi kuningasten kuningas. Satu Sointu-Siltanen säestää uruilla Oi kuningasten kuningas -virren, jonka on säveltänyt hänen isoisoisänsä Frans Petter Krank. Krank sävelsi virren vuonna 1889. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ari Arvela, Kirsi Nissinen, Jari Saarnio, Jarmo Pyörny, Marjo Höyssä, Riikka Kylä-Nikkilä ja Johanna Salmia soittavat Vesilahden kirkossa sunnuntai-iltana 19. marraskuuta. Kuva: Jarkko Viljanen

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>