Huippugospelia ja psalmi-improa Lempäälässä

Jukka Leppilammen (oik.) musiikkia tulkitsevat konsertissa myös tunnetut artistit Marzi Nyman, Maria Ylipää ja Tove Leppilampi.

Jukka Leppilammen, Marzi Nymanin, Maria Ylipään ja Tove Leppilammen seitsemän kirkkokonserttien kiertue päättyy ensi sunnuntai-iltana, 19. marraskuuta Lempäälän kirkkoon. Konsertti on ainoa Pirkanmaalla.

Luvassa on intensiivinen ja sielukas konsertti. Neljän vahvan ja persoonallisen artistin tulkitsemina kuullaan lauluja Jukka Leppilammen uusimmalta levyltä Tämä huone, tämä hetki, ainutlaatuisia versioita Leppilammen klassikkokappaleista sekä aivan uusia julkaisemattomia lauluja.

Psalmien improvisoiminen ja ennen julkaisemattomat laulut tekevät Jukka Leppilammen kiertueen jokaisesta illasta yllätyksen.

Jukka Leppilampi iloitsee kvartetin yhteistyöstä.

– On harvinaista herkkua, että saamme heittäytyä yhdessä pidempään kiertueeseen. Odotan jo, millaisia uusia ulottuvuuksia musiikissa yhdessä löydämme.

Jukka Leppilammen uusin albumi Tämä huone, tämä hetki -levyn ovat tuottaneet Marzi Nyman ja Jukka Leppilampi. Laulujen tekstit ovat syntyneet yhteistyössä tuttujen sanoittajien kanssa. Leppilampi on säveltänyt kaikki levyn laulut.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>