Tanssiopistolle menestystä jazztanssikilpailuissa

Valtakunnallinen jazztanssikilpailu ”It’s All in Jazz” keräsi Tampereelle 4.–5. marraskuuta runsaasti tanssijoita eri puolilta Suomea. Heidän joukostaan Pirkanmaan Tanssiopisto sai ensimmäisen palkinnon -vuotiaiden soolosarjassa tanssijana oli Susanne Mäki-Krekola esityksellään ”Hypnotized”.

Pirkanmaan Tanssiopiston edistyneet tanssijat nappasivat 17–19-vuotiaiden sarjassa kolmannen palkinnon tanssillaan ”Homeless”. Teoksessa tanssivat Julia Kelloniemi, Ida-Maria Kelloniemi, Venla Turkkinen, Susanne Mäki-Krekola ja Camilla Perälä.

Koreografiat olivat Elina Bergin käsialaa.

Kaikilla tanssijoilla on noin 13 vuoden tanssitausta. Jazztanssin lisäksi heillä on vahva baletin pohja, ja monipuolisten tanssijoiden treeniohjelmaan kuuluu myös nyky- ja showtanssi sekä commercial dance.

 

Pirkanmaan Tanssiopisto muutti syksyllä Ideaparkiin Lempäälän vanhalta lukiolta.

Opetuslajeina ovat baletti, lastentanssi, jazz-, nyky- ja showtanssi, street, hip hop, breikki, poikien tempputanssi, commercial dance ja high heels.

Lauantaina 25. marraskuuta tanssiopisto järjestää Ideaparkissa Pii Poon teatteritilassa ”Omat tanssit” -iltapäivän, johon oppilaat ovat valmistaneet omia koreografioita.

”Homeless”-teoksen tanssijat hurmasivat tuomariston varmuudellaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>