Palkintona lenkki kunnanjohtajan kanssa

Voittaja vei Erkki Paloniemen Narvan maisemiin

Pirjo Kauranen vei Erkki Paloniemen lenkille Narvan maisemiin. Kuva: Katariina Onnela

Vesilahdessa järjestetyn vanhustenviikon SenioriGo! -tapahtuman huipensi arvonta leimapassin palauttaneiden kesken. Palkintoina ei ollut perinteisiä kahvipaketteja tai suklaita, vaan aineettomia voittoja. Onnekkaat voittivat muun muassa matkalahjakortin, Pirkan opiston kurssin tai Laukon kartanon opastetun kierroksen. Myös ravintolahetki KirkkoHarrin kanssa oli palkintona.

Erikoisemmasta päästä oli arvontavoitto, joka sisälsi itsensä kunnanjohtajan. Sauvakävelylenkin Erkki Paloniemen kanssa voitti Pirjo Kauranen. Kaksikko tapasi lounaskahvila Narvan sydämen luona ja suuntasi hapekkaassa ilmassa ja pienessä tihkusateessa reippaalle lenkille.

Pirjo Kaurasen valitsema lenkki kulki Tuulikalliontietä sillalle, Poukanmäkeen ja uimarannan kautta Hurskasvuorelle entisöityä korsua ihailemaan. Pirjo Kauranen kertoi käyvänsä useita kertoja viikossa erilaisissa jumpissa, joten lenkilläkin tossua laitetaan toisen eteen tiheässä tahdissa.

Hän suunnitteli jututtavansa kunnanjohtajaa lenkin aikana ainakin porrastreenipaikasta Naarvanjoen rannalle ja joen ruoppaamisesta. Hän pohti, että veneileviä mökkiläisiä tulisi varmasti jokea pitkin esimerkiksi Narvan kesätorilla poikkeamaan. Pirjo Kauranen lupasi antaa myös kiitosta, koska kunta antoi senioreille mahdollisuuden kokoontua Tuulikallion entisellä päiväkodilla.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>