Tihutöitä ja tuhoa paloaseman risteyksessä

Voi ei! Paloaseman risteyksen laittajat, koneet ja työmiehet eivät ole vielä poistuneet työmaa-alueeelta ja nyt on jo paloaseman
puoleisen pysäkkikatoksen lasiin joku älypää jättänyt mustalla tussilla ison puumerkkinsä.

Onko asialla varttuneenpi vaiko nuori, kuka tietää? Nyt olisi aika ottaa koulussa, kodeissa asia vakavasti puheeksi. Katokset on vasta saatu pystyyn ja suttaus on jo alkanut. Mahtavatko lasit pysyä ehjinä tällä pelillä edes tämän vuoden loppuun?

Myös multa-alueet, joissa pitäisi ruohon viheriöidä keväällä, ovat tuhoamisen kohteena. Siinä kurvailee Keskuskatu 46:n
autot ja niin isoja kuin pieniä tassuttelujälkiä on sekä nelijalkaisilta että kaksijalkaisilta. Siinä mennään kaksipyöräisellä ja jollain leveämmänkin jäljen jättäneellä. Sopii mennä arvioimaan, monetko jäljet on tuoreessa mullassa näin heti alkuun.

Tuntuu siltä, että monet ovat mieltäneet tuon uuden mullan uudeksi huvittelupaikaksi. Miksi on tälläisiä tuholaisia liikkeellä?

Mieluummin pidettäisiin uusi parempi risteysalue kunnossa ja kauniina.

Ohikulkija

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>