Hakkarin pysäkin lopettaminen

Olin tulossa linja-autolla tapaamaan ystävääni Lempäälään ja sanoin jääväni pois Hakkarin pysäkillä. Bussi pysähtyi paloaseman kohdalle.  Mitä ihmettä? Kuljettaja kertoi, ettei lähemmäs pääse eikä entistä pysäkkiä enää ole.

Lähdin sitten ihmetellen kävelemään Hakkarin suuntaan ja olin aikeissa ylittää tien vanhan pysäkin paikkeilla, kun huomasin, että vastakkaisella puolella oleva tie on kaivettu pois!  Sitä kautta pääsi Muuntajapolulle ja edelleen eteenpäin muualle Hakkariin.

Ihmettelyn jälkeen jatkoin matkaa. Nyt piti kävellä pitkä lenkki alikululle ja sieltä pitkä lenkki takaisinpäin. Entistä reittiä myöten olisin ollut aikaa sitten perillä.

Mitä järkeä oli kaivaa paljon käytetty ja asukkaita palveleva pysäkki pois?  Kaiken huippu oli kaivaa vielä ylikulun kohdalle katala kuoppa, mihin joku ennen pitkää putoa.

Pysäkkien tämänkaltainen vähentäminen, jos mikä, on joukkoliikenteen palvelun heikentämistä.  Seuraavalla kerralla olen liikkeellä omalla autolla.

Nobus

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?