Kilpahiihtoa Hakkarissa lauantaina

Hakkarissa totutellaan ensi lauantaina kilpahiihtoon. Kyseessä on LeKi:n kansalliset Kiilto tykkilumihiihdot, jotka ovat tänäkin vuonna kilpakauden avaus Hämeessä ja tiettävästi koko eteläisessä Suomessa,

Sarjoja on runsaasti ikähaarukassa 8-75 vuotta. Osallistujien nimiä ja lukua ei vielä tiedetä, koska ilmoittautumisaika umpeutuu keskiviikkoiltna. Maanantai-iltaan mennessä ilmoittautuneita oli noin sata noin 20 seurasta. Tulossa on Hämeenlinnan Hiihtoseuran kova naisten ryhmä, josta ottaa mittaa LeKi:n Sanni Alatalo.

Kilpailut kestävät useita tunteja. Käytettävissä on vain 1400 metrin mittainen tykkilumilatu, joten ahtauden välttämiseksi ja verryttelyn mahdollistamiseksi aikatauluun on jätettävä väljyyttä.

Tykkilumilatu on kilpakäytössä lauantaina klo 15:een asti. Lopun päivää se on maksutta kaikkien hiihdettävissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?