Hellä&Hoiva saapuu apteekkiin

Sairaanhoitajan ja kosmetologin palvelut saa jatkossa apteekkireissulla

Anne Pekkola näyttää, kuinka Mira Huurneen kulmakarvojen muotoilu onnistuu. Oikealla apteekkari Kati Pinomaa. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän Keskus Apteekkiin rakentuu parhaillaan huone sairaanhoitajan ja kosmetologin käyttöön. Apteekkari Kati Pinomaa kertoo, että apteekin palveluita päätettiin laajentaa, koska kysyntää oli. Terveyspisteitä on perustettu apteekkeihin ympäri Suomea jo 14, mutta Lempäälän malli on uniikki. Sairaanhoitajan palvelut tarjoaa terveyspalveluyritys HoivaSilta.

Jatkossa esimerkiksi punkki- tai influenssarokotteen apteekista hakevat asiakkaat saavat samalla myös rokotuksen. Palvelut toimivat ajanvarauksella. Sairaanhoitaja Mira Huurne on paikalla aluksi muutamana iltapäivänä viikossa.

– Ajankohdat on valittu niin, että työssäkäyvätkin pääsevät hyödyntämään palvelua, hän kertoo.

Kosmetologina Lempäälän Keskus Apteekissa toimii Anne Pekkola. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksella hoituvat palvelut aina jalkahoidoista ihoanalyysiin ja ripsien ja kulmien kestovärjäyksiin.

Kati Pinomaa toteaa, että palveluiden hinnat on haluttu pitää kohtuullisina. Mira Huurne jatkaa, että uusilla palveluilla halutaan vastata palvelujen muutoksen tarpeeseen, jota myös ylemmältä taholta painotetaan.

Hellä&Hoivaa juhlistetaan 8. joulukuuta koko päivän kestävillä avajaisilla.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.