Lempäälän-Vesilahden Sanomien uusi Raitti-sovellus on julkaistu

Digilä poistuu käytöstä ja digitunnukset uudistuvat

Raitti

Lempäälän-Vesilahden Sanomien Raitti-sovellus on julkaistu ja Digilä poistuu samalla käytöstä.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien uusi Raitti-sovellus on julkaistu, ja lehden tilaajat voivat nyt käydä lataamassa sovelluksen älypuhelimelleen tai tabletilleen App Storesta tai Play-kaupasta. Raitti on kokonaan uudistunut versio lehden entisestä Digilä-sovelluksesta, joka poistuu käytöstä joulukuun alussa.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien digilehteä voi tuttuun tapaan lukea myös tietokoneen nettiselaimella. Myös digilehden selainversio uudistuu hieman. Selaimella digilehteen pääsee Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivujen etusivulta tai suoralla linkillä lvs.fi/digilehti.

Uudistuksen yhteydessä kaikkien tilaajien nykyiset digitunnukset muuttuvat. Vanhat tunnukset eivät toimi Raitti-sovelluksessa tai digilehden nettiversiossa, joten jokaisen digitunnuksensa aktivoineen tilaajan tulee luoda itselleen uusi tunnus vanhan tilalle. Tilaaja voi aktivoida uuden tunnuksen itselleen osoitteessa lvs.fi/tunnukset.

Jos Lempäälän-Vesilahden Sanomien digisisällöt eivät ole vielä tutut, kannattaa tilaajan aktivoida ilmainen digitunnuksensa viimeistään nyt. Raitti-sovelluksen julkaisu ja uusi digitunnusjärjestelmä ovat nimittäin osa lehden suurempaa kehitysprojektia, jossa myös koko lvs.fi uudistuu. Uusilla digitunnuksilla tilaajat pääsevät jatkossa kirjautumaan myös lvs.fi:hin.

Tilaajat nostetaan aiempaa vahvemmin keskiöön myös verkossa: tilaajana saat aina ensin ja enemmän. Raitti-sovellus ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien kaikki digitaaliset sisällöt kuuluvat lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen automaattisesti ja maksutta.

 

Näin aktivoit uudet digitunnuksesi

1. Mene osoitteeseen lvs.fi/tunnukset.
2. Täytä lomake ja seuraa ohjeita.
Jos olet jo lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai
digitilaaja”. Näin saamme yhdistettyä olemassa olevan tilauksesi osaksi digitunnuksiasi, ja
pääset lukemaan lehteä diginä heti.

 

Näin otat uuden Raitti-sovelluksen käyttöön

1. Lataa Raitti App Storesta tai Play-kaupasta älypuhelimellesi tai tabletillesi. Voit poistaa laitteeltasi vanhan Digilä-sovelluksen.
2. Rekisteröidy Raittiin puhelinnumerollasi sovelluksen ohjeita seuraten.
3. Valitse Lempäälän-Vesilahden Sanomat omaksi lehdeksesi.
4. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi ja tutustu Raittiin.

Näin luet digilehteä nettiselaimella

1. Mene osoitteeseen lvs.fi/digilehti.
2. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi ja nauti lukuhetkestä.

Tarkempia ohjeita löydät osoitteesta lvs.fi/digiuudistus.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?