Suomen itsenäisyyden 10 vuosikymmentä Lempäälässä

Pienoisnäyttely on esillä jouluviikolle asti.

Mitähän tapahtui milläkin vuosikymmenellä 1917–2017 ja mikä pieni esine kuvaa asiaa? Tämän voi käydä tarkistamassa Kuokkalan Museoraitilla, Eskolan kauppapuodin näyteikkunoista. Pieneen tilaan sopivat esine- ja tekstivalinnat kertovat kaikkein tuntemista käänteistä, mutta mukana on myös yllätyksellisiä poimintoja sekä käyrä kunnan väkiluvun kehityksestä. Lenkkeilijöiden iloksi ikkunat ovat iltaisin valaistut.

Näyttelyn tarjoaa Lempäälä-Seura, panoksenaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen. Pienoisnäyttely on esillä jouluviikolle asti. Tuomaanpäivänä näkymä vaihdetaan jouluiseksi.

Kuva: Riitta Mäkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?