Tolosesta järjestöneuvos

Kari Tolonen.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt  Suomen Valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoton puheenjohtaja Kari Toloselle järjestöneuvoksen arvonimen.

Lempääläläinen Kari Tolonen on toiminut valokuvajärjestöjen: Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n, Suomen Fotokauppiaitten Liitto ry:n ja Finnfoto ry:n vastuullisissa tehtävissä vuodesta 1977 alkaen eli 40 vuotta.

Kari Tolonen on toiminut aktiivisesti myös valtion taidehallinnon piirissä, mm. Valtion Valokuvataidetoimikunnan ja Taiteen keskustoimikunnan Lastenkulttuurijaoston jäsenenä yhteensä 14 vuoden ajan.

Valokuvausjärjestöjen lisäksi Tolonen on toiminut aktiivisesti yrittäjäjärjestössä, Lempäälän Yrittäjät ry:n hallituksessa 18 vuotta, joista puheenjohtajana 11 vuotta ja aluejärjestö Pirkanmaan Yrittäjät ry:n varapuheenjohtajana kuusi vuotta.

Kari Tolonen  toimii aktiivisesti Lempäälän kuntapolitiikassa ja yhdistystoiminnassa hän  on toiminut mm. Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n puheenjohtaja 16 vuotta ja Kameraseura Mielikuvitus ry:n puheenjohtajana yli 20 vuotta.

Näyttelykuvaajan ansioista hänelle on myönnetty Suomen Kameraseurojen liiton korkein  Eminenssikuvaajan arvonimi 2013 ja kansainvälisen valokuvausjärjestö FIAP:n AFIAP-arvo vuonna 2012.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?