Humalainen kaahaili moottoritiellä

Hätäkeskus sai sunnuntain vastaisena yönä kello kahden jälkeen ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto kaahaa Lempäälässä VT3:lla kohti etelää. Pian tämän jälkeen tuli uusi ilmoitus Sääksjärven rampissa ulosajaneesta henkilöautosta, jonka auton sisällä oli ilmoituksen mukaan yksi henkilö.

Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilöauto oli tullut kovalla nopeudella ramppia ylös ja osunut liikenteenjakajaan. Törmäyksen seurauksena auto oli lennähtänyt Ruskontien yli ojanpenkkaan ja ajautunut katollaan bussipysäkille.

Auton kuljettajaksi ilmeni ulkopaikkakuntalainen 1960-luvulla syntynyt mies. Yksin autossa olleelle kuljettajalle ei aiheutunut tapahtumassa isompia vammoja. Miehelle suoritettu puhallustesti ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, jonka johdosta hänet kuljetettiin verikokeisiin. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, ja poliisi otti ajokortti haltuun.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>