Raikas joulukonsertti pappilassa

Maria Jaakkonen on pop-jazz-laulunopettaja ja lähtöisin Lempäälästä. Ville Jaakkonen säestää pianolla.

Maria ja Ville Jaakkonen luovat joulutunnelmaa lauantai-iltana 9. joulukuuta Lempäälän vanhassa pappilassa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kuulen joulun -konsertissa kuullaan perinteisiä ja uudempia joululauluja raikkaalla tavalla sovitettuina.
– Toiveena on, että jouluisten sävelten ja sanojen myötä kuulija pääsisi hetkeksi levähtämään kiireiden keskellä, Jaakkoset sanovat.

Maria ja Ville Jaakkonen ovat opettaja-muusikko-pariskunta Turusta. Maria Jaakkonen työskentelee tällä hetkellä pop-jazz-laulunopettajana. Laulun ammattilainen on ollut monissa kokoonpanoissa ympäri Suomen niin solistina kuin taustalaulajanakin.

Ville Jaakkonen on ammatiltaan englanninopettaja, mutta hän on vieraillut pianistina useissa yhtyeissä.

Pariskuntana Jaakkoset ovat musisoineet yhdessä muiden muassa Lasse Heikkilän Suomalaisen messun Valkia-ryhmässä ja Tulus-kuorossa. Tällä hetkellä he toimivat opetustöiden lisäksi Parempi avioliitto ry:n muusikkoina ja pyrkivät keikkailemaan duona mahdollisuuksien mukaan.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>