Presidenttiehdokas Matti Vanhanen toivoo Suomeen vähemmän vastakkainasettelua

Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen sanoo, että Suomi saisi hänestä harkitsevaisen ja pitkäjänteisen presidentin. Hän puhuu vahvasti ulkopolitiikan tärkeydestä Suomen turvallisuuden säilyttämiseksi.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Yksi kommentti

  1. stina kuorikoski

    no nii entisenä maatalon emäntänänä kysyn ny seuraavaa maalaiset saavat tuet samoin isot firmat mutt miten nää pien yrittäjät eivät saa mitään tukea ja ne työllistään aika monta meikäläistä ja niillä ei oo mitään pankki yhtiötä ulkomaalla hei haloo kunnioittakaa heitä samat edut et he pystyvät työllistää ja firmat pysyy pystyss

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>