Anssi Vesanen mukana tekemässä lentopallohistoriaa

Anssi Vesanen pääsi mukaan maailman parhaaseen lentopalloliigaan VaLePan riveissä. Kuva: Antti Raunio

Lempääläinen Anssi Vesanen pääsi osaksi suomalaista lentopallohistoriaa, kun Vesanen oli Vammalan Lentopallon riveissä Mestarien liigan ottelussa viime viikolla. VaLePa selviytyi ensimmäisenä suomalaisena miesjoukkueena maailman kovimpaan lentopalloliigaan tänä syksynä.

Historiallisessa kotiottelussa 5. joulukuuta kreikkalaista PAOK Thessalonikia vastaan Vesanen oli farmisopimuksen avulla Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkuesta auttamassa VaLePaa, joka voitti ottelun 3-2. Vesanen on joulukuussa ollut auttamassa liigajoukkuetta loukkaantumisten vuoksi, ja on todennäköisesti mukana myös muissa Mestarien liigan peleissä.

Mestarien liigassa Vesanen ei päässyt kentälle, mutta viime sunnuntaina pelasi hakkurina koko pelin VaLePan paidassa Raision Loimua vastaan, ja palkittiin parhaana pelaajana. Lähes 600 liigapeliä ja 12 SM-mitalia urallaan kerännyt Vesanen pääsi huipentamaan uransa maailman parhaiden pelaaajien joukossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?