Hiihtämään pääsee nyt ilmaiseksi

Luonnonlumikausi alkoi, ja hiihtäminen on  vastedes ilmaista. Lempäälän kunta on huolehtinut Hakkarin ja muiden latujen kunnossapidosta 13. joulukuuta alkaen. Kuva: Erkki Koivisto

Runsas lumentulo käynnisti luonnonlumikauden Lempäälässä.

Lempäälän kunta haluaa varmistaa hiihtomahdollisuuksien jatkumisen laduilla ja huolehtii 13. joulukuuta alkaen tykkilumiladun kunnossapidosta. Ladulla hiihtäminen on maksutonta.

Runsaan lumentulon ansiosta Hakkarin tykkilumiladun lisäksi myös muiden hiihtoreittien kunnostus on aloitettu. Luisteluhiihto mahdollistuu pian. Perinteisen latu kunnostetaan heti kun lunta on riittävästi.

 

Lempäälän kunnalla on sopimus Hakkarin latureittien kunnossapidosta Matti ja Raimo Urvannan kanssa.

– Olemme sopineet, että kunnossapito aloitetaan välittömästi ja luonnonlumikausi on alkanut, sanoo Lempäälän  kunnan vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli lumisena keskiviikkona 13. joulukuuta.

Luonnonlumikaudella myös Hakkarin tykkilumelle varattu reitistön osuus on osa normaalia latuverkostoa.

–  Tykkilumilatu siirtyy taas osaksi kunnan ylläpitämää latuverkostoa, ja Lempäälän kunta vastaa myös siltä osin ladun hoidosta.

Lempäälän Kisan hiihtojaoston osuus tykkilumilatuun on sovittu päättyväksi 12. joulukuuta alkaen ja Lempäälän kunta vastaa kaikkien latujen kunnossapidosta 13. joulukuuta alkaen.

 

Tietoa Lempäälän kunnan  latutilanteesta: http://www.mski.fi/lempaala/main.jsp

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?