Lempäälän kunnan ylijäämäruoka tarjolle pikkurahalla

Ruokahetkessä on tarjolla kunnan eri yksiköistä ylijäänyttä ruokaa.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentit (9)

 1. Tarja Haapasaari

  Hienoa, että viimeinkin tajutaan, ettei ruokaa kannata heittää hukkaan. On järkevää laittaa hyvää ruokaa tarjolle ja ottaa siitä pieni, nimellinen korvaus. Tässä kunnassa ja tässä yhreiskunnassa on paljon ihmisiä, joille jokapäiväinen ruoka-ateria ei ole mikään itsestäänselvyys.

  Vastaa
  • Uhri Urjalasta

   Urjalan kunnan huoli ihmisten ja perheiden syrjäytymisestä on ristiriitainen , koska sillä on vuosia ollut pakonomainen tarve tuhota laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

   Vastaa
 2. Tarja Haapasaari

  Hienoa, että viimeinkin tajutaan, ettei ruokaa kannata heittää hukkaan. On järkevää laittaa hyvää ruokaa tarjolle ja ottaa siitä pieni, nimellinen korvaus. Tässä kunnassa ja tässä yhteiskunnassa on paljon ihmisiä, joille jokapäiväinen ruoka-ateria ei ole mikään itsestäänselvyys.

  Vastaa
 3. Ilmari pitkänen

  Näiden johtajienkin olisi hyvä ottaa osaa talkoisiin kun palkat ovat tätä luokkaa:Julkista tietoa
  – kunnanjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 1.6.2017 lukien 9000 €/kk. – sivistysjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 1.6.2017 lukien 5400,67 €/kk. – hyvinvointijohtajan tehtäväkohtainen palkka on 1.6.2017 lukien 5787,82 €/kk. – yhdyskuntajohtajan tehtäväkohtainen palkka on 1.6.2017 lukien 4980,01 €/kk.

  Vastaa
  • Kalle H

   Eriarvoisuus on tätä päivää joka puolella ,tosin 2018 vuoden ansiot voivat olla jo korkeammat,taitaa olla maan tapaa tämäkin.

   Vastaa
 4. Elina S

  Suomen virkamieskoneisto on yhteiskunnan syöpä, aivan liikaa suojatyöläisiä. Lempäälässäkin olisi hyvä tutkia kannattaisiko supistaa johtajien määrää, lähtökohtaisesti me kansalaiset olemme kuitenkin heidän työnantajia.
  Valtuustoon sellaisia ihmisiä jotka ymmärtävät asioista.

  Vastaa
  • uhri

   Suomen toimintakyvytön viranomaisjärjestelmä on kuin suuri rikollisjärjestö joka tuhoaa ihmisiä ja perheitä .

   Vastaa
  • Sitä saa mitä tilaa

   Eikös se ole niin, että valtio saa sellaisen hallituksen ja kunta sellaisen valtuuston kuin se ”ansaitsee”. Kunnan valtuustohan kai valitsee sitten johtajat?
   Eli me äänestäjät sitten loppu viimeksi teemme valinnan?
   Joten jos ratkaisut ei miellytä, sitten meidän äänestäjien on syytä mennä peilineteen?

   Toisaalta on mielestäni ikävä ilmaisu, ” virkamieskoneisto on yhteiskunnan syöpä”, asiaa voi tarkastella vaikka Viron kannalta, jossa ei ko. ”syöpää” ole, mutta ei myöskään minkäänlaista sosiaaliturvaa.
   Toki asian voi nähdä monessa valossa, toisilla on perstaskussa niin paljon, jottei pas… taivu toisilla ei ole ees millä pyyhkiä.

   Vastaa
 5. Sosiaali psygologi

  Ylisuojelu ja pumpulissa kasvattaminen voi myös luoda itsekeskeisiä ja omahyväisiä aikuisia. Jos näistä tulee johtajia niin verorahat ovat käytetty turhaan näihin loisiviin ihmisiin.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>