Liikennemerkki tarpeen Hakkarin kuntoilureitillä

Hakkarin kuntoilureitillä olisi hyvä olla tälläinen liikennemerkki, koska aivan luisteluhiihdon reunassa on hyvä latukoneella tampattu hiihtäjistä vapaa, runsaan metrin levyinen alue, jota kuntokävelijät käyttävät läpi talven hiihtäjiä häiritsemättä.

Hakkarin kuntoilureitille toivotaan tällaista merkkiä.

Monet ei hiihtoa harrastavat talvikuntoilijat voisivat rauhallisin mielin nauttia raikkaasta luonnossa liikkumisesta ilman pelkoa, että ovat pahanteossa! Laki kyllä antaa myöten jalan kulkemiseen, kunhan ei sotke latua tai muuten häiritse hiihtokansaa. Eikä tässä tarvita niin sanottua talvikunnossapitoakaan, koska jokainen luonnossa liikkuva lenkkeilijä osaa varautua liukkaisiin keleihin jne. Esimerkiksi Espoossa on edellä mainittu käytäntö ollut jo vuosia ja hyvin on toiminut.

Nim. Terveyttä luonnosta

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?