Naishiihtäjillä kulkee lupaavan lujaa

Lempäälän Kisan tähtiurheilija Aino-Kaisa Saarinen sisutteli läpi raskaan Tour de Ski -kiertueen ja sijoittui sijalle 15. Muutama osakilpailu sujui hyvinkin lupauksia herättävästi, joten kokeneen Saarisen olympiamatka on sataprosenttisen selvä. Varsiunkin 10 kilometrin perinteisen tyylin yhteislähtökisan kärkikahinoissa puoleen matkaan asti keikkuminen liässi ”Aikun” toiveita päästä hiihtämään potentiaaliseen olympiamitalilajiin eli neisten viestiin.
– Aikataulussa ollaan, meno oli ajoittain hyvää, kommentoi Saarinen Keski-Euroopasta.
Toinen olympiapaikkaa kärkkyvä LeKi-hiihtäjä eli sprintteri Leena Nurmi antoi näyttöjä Skandinavia-cupissa Ruotsissa, missä hän oli sprintissä toiseksi paras suomalainen sijoittuen sijalle 12.
– Seuraavat näyttöpaikat ovat Vantaalla tulevan viikonlopun parisprintin SM-kisoissa ja mahdollisesti Leena valitaan vielä maailman cupin -reissullekin. Olympiapaikka on hänen kohdallaan ihan kiikunkaakun, arvioi Kisan aikuishiihdon nokkamies Esa Virtanen.
Jääkiekossa lempääläisjuuriset Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila ovat erittäin vahvoilla tulla valituiksi Etelä-Koreaan matkaavaan olympiajoukkueeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?