Loiske murskattiin pohjoisen-reissulla

Enteet Sääksjärven Loiskeen futsal-miehistön Pohjois-Suomen kiertueelle olivat nätisti sanottuna haastavat. Torstain treeneihin ei väkeä ilmaantunut ja kun seuran kakkosjoukkue pelasi ottelunsa perjantaina, oli reissuintoisia pelaajia lauantaiaamuna 13. tammikuuta todella vähän. Kun kaikki ynnättiin, oli autossa kuusi pelaajaa plus maalivahti Lari Kotilainen. Kaiken kukkuraksi makalle saatiin ylipuhuttua muutaman vuoden takainen Loiskeen tähtipelaaja Mikko Järvinen, joka on pitänut vaivojen takia pelitaukoa parin vuoden ajan. Myös loukkaantumisesta kärsinyt ja toipilaana ollut Markku Niskala kuului matkalle lähteneeseen sakkiin.

–Meillä on liian vähän sitoutuneita pelaajia. Viikonloppu oli raskas, henkisesti ja fyysisesti, tylytti hankalassa raossa operoiva Loiskeen valmentaja Aki Lehtinen.

Selvä totuus on, että valtakunnallisessa sarjassa, missä useammat joukkueet pelaavat ja treenaavat tosi mielessä, ei moisella rosterilla voi pärjätä. Raahessa paikallinen AS Moon röykytti Loiskeen 18 – 2 ja Oulussa Tervarit lukemin 13 – 1.

–Raahessa suorituksemme oli ala-arvoinen, Oulussa sarjajohtajaa vastaan hitusen parempi, arvioi Lehtinen.

Kunnia kuuluu toki niille seitsemälle pelaajalle, jotka matkaan lähtivät. Fyysisesti äärimmäisen haastavassa lajissa ei vajaalla porukalla ole saumaa pärjätä, joten ei ole iso ihme, että Loiskekin koki rökäletappiot. Plussaa on se, että sarja-asetelma ei heilahtanut mihinkään suuntaan, Loiske säilytti taulukossa asemansa ensimmäisenä säilyjänä.

– Aika huolestuttava tilanne on, kun miettii koko Loiskeen futsalin tulevaisuutta, pohti Lehtinen.

Kasvojen pesuun koittaa tilaisuus jo perjantaina 19. tammikuuta, kun Hervannasta saapuu ACE Hakkariin.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?