Niemi perussuomalaisten varapuheenjohtaja Pirkanmaalla

Veijo Niemi (peruss.) toimii Pirkanmaan Perussuomalaisten ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Kuva: Erkki Koivisto

Pirkanmaan Perussuomalaisten puheenjohtajana toimii Harri Vuorenpää Pirkkalasta. Pirkanmaan piirin Perussuomalaiset ovat  14. tammikuuta valinneet johtohenkilönsä vuodelle 2018. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Veijo Niemi Lempäälästä. Piirisihteeri ja taloudenhoitajana toimii Kirsi Kallio Lempäälästä.

Tulevat presidentinvaalit ovat seuraava koitos, vaalipäivä on sunnuntaina 28. tammikuuta.

– Suomi kuuluu ensisijaisesti suomalaisille, kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ja perusteettomasti turvapaikkaa hakeneet eivät täällä voi oleilla yhteiskunnan piikkiin. Eli rajat kiinni, koska tiukalla rajavalvonnalla säästämme oman maan kansalaisten hyväksi todella suuret summat, kertaa varapuheenjohtaja Veijo Niemi presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren teesejä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?