Uutta musiikkia Retropopilta

Lempääläläinen Retropop-pariskunta julkaisee uuden tanssittavan kappaleen nuoruusvuosistaan

Retropop julkaisee musiikkia oman levy-yhtiönsä kautta.

Vuonna 2005 perustettu Retropop on yhtä kuin lempääläinen pariskunta Tommi ja Saila Ojala. Elektronista suomipoppia tuottava Retropop tunnetaan erityisesti tarttuvista melodioista ja iskevistä lyriikoista.

Yhtyeen debyyttisinglen Pieni ja ihmeellinen julkaisi vuonna 2008 Universal Music, ja se merkkautti Retropopin Suomen popkartalle. Vuosien varrella yhtyeen kappaleita on kuultu radiossa, televisiossa, SingStarilla ja striimauspalveluissa.

Musiikkivideoihin panostava Retropop voitti Yleisö-Muuvi -palkinnon vuonna 2008. Nykyisin Retropop julkaisee musiikkia oman Pieni ja ihmeellinen -levy-yhtiönsä kautta.

Uusi kappale Kultaiset ysärivuodet on poikkeuksellinen kappale elektronisen tanssimusiikin genressä, sillä se kertoo myös tarinan. Kappaleen sanoitukset kuvaavat nuoren elämää 90-luvun Suomessa. Ysärisoundia kunnioittavassa biisissä sivutaan aiheita kuten lama, kotiviini, ensisuudelma ja disko.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?