Lempäälä Lidl-myymälä tovin kiinni remontin vuoksi

Uuden ilmeen Lidl-myymälä on jo Marjamäessä Lempäälässä. Seuraavaksi ilme uudistuu helmikuussa Lempäälän keskustan Lidl-myymälässä.

Lempäälän keskustassa sijaitseva myymälä on kiinni 20.–21. helmikuuta liiketilan uudistamisen vuoksi. Pirkanmaalla remonttiin menee seitsemän myymälää tammi–helmikuun aikana ja myymälät ovat remontin vuoksi kiinni kaksi päivää.

Koko Suomen Lidl-myymälät uudistetaan portaittain.

Uudistamisen yhteydessä myymälän värimaailmasta tulee valko-harmaa, osastojen järjestys muuttuu, kalusteita uusitaan, opasteita parannetaan ja vastuullisuusteemat saadaan paremmin näkyville. Tilankäytön parantuessa myymälöihin voidaan jatkossa tuoda tarjolle laajempi tuotevalikoima.

Uudistuksessa tuoteosastojen järjestys muuttuu, siten, että hedelmät ja vihannekset tuodaan myyntiin sisäänkäynnin viereen, kylmähylly siirretään alkamaan jo ensimmäiseltä käytävältä ja pakasteet siirtyvät myyntiin myymälän seinustalle pakkaskaappeihin. Myymälän kuivatavaroiden järjestys sekä painotukset muuttuvat myös.

Vuoden 2018 puolella uudistettavissa Lidl-myymälöissä vaihdetaan kaikki valaisimet LED-valaisimiin, jotka kuluttavat sähköä noin 37,5 % vanhoihin valaisimiin verrattuna.

Lidl on valmistellut muutosta paitsi tutkimalla asiakkaiden ostoskäyttäytymistä, myös testaamalla erilaisia ratkaisuja ja kehittämällä visuaalista ilmettä. Viimeisen noin puolentoista vuoden aikana avatut ja remontoidut myymälät noudattavat jo uutta ilmettä, ja näissä myymälöissä voi käydä kurkkimassa, miltä oma lähi-Lidl pian näyttää.

– Pirkanmaalta uuden ilmeen myymälöitä löytyy jo esimerkiksi Lempäälän Marjamäestä ja Tampereelta Rautatienkadulta, sanoo myyntipäällikkö Satu Suominen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>