Uuden kirjaston julkisivu valmistui

Vesilahden uuden kirjaston työmaa etenee loppumetreillä. Rakennuksen viimeistely on noin kaksi viikkoa aikataulusta jäljessä, mutta uuden kirjaston pitäisi siitä huolimatta valmistua helmikuun loppuun mennessä.

Maalämpö uudelle kirjastolle saadaan helmikuun puolivälissä. Ilmanvaihdon kanavat ja koneet on asennettu muilta osin, mutta salin osalta odotetaan vielä sisäkaton maalausta. Myös sähkötyöt etenevät ja säätö- ja valvontalaitteet odottavat vuoroaan.

Kirjaston julkisivu on valmistunut ja lopputarkastusta vailla. Myös pihan rakennekerrokset sekä sisäseinien laatoitus ovat valmiita.

Ilmastoinnin mittaukset ja säädöt siirtyvät maaliskuun alkuun, mutta kunnasta kerrotaan, että muutto päästään aloittamaan aikataulun mukaisesti.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?