Lempäälä kakkonen Pirkanmaan kuntien yrittäjyys- ja elinvoimakisassa

Lempäälän kakkossijan kunniakirjan kävivät vastaanottamassa Kari Löytty (vas.), Ismo Paananen, Tuula Petäkoski-Hult ja Kristian Lella. Kuva: Pauliina Mäkelä

Ylöjärvi palkittiin parhailla pisteillä Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana keskiviikkona 17. tammikuuta Ideaparkissa Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Liiton Pirkanmaan kunnille ja yrittäjäyhdistyksille järjestämässä elinvoimaseminaarissa.

Kovan vastuksen Ylöjärvelle antoi viime vuoden voittaja Lempäälä, joka sijoittui nyt toiselle sijalle. Kilpailun säännöt estävät samaa kuntaa valitsemasta voittajaksi peräkkäisinä vuosina.

Kolmas sija jaettiin Hämeenkyrön, Parkanon ja Pälkäneen kesken. Urjala palkittiin kuntana, joka oli vuoden 2017 aikana parantanut eniten omaa elinvoima-asemaansa. Kilpailuun osallistuivat kaikki Pirkanmaan kunnat.

Lempäälä sijoittui tällä kerta toiseksi Pirkanmaan kuntien yrittäjyys- ja elinvoimaisuuskisassa. Viime vuonna Lempäälä oli ykkönen. Kuva: Pauliina Mäkelä

Kilpailussa kunnat ja yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset arvioivat yhdessä kunnan toiminnan yritysmyönteisyyttä ja kunnan elinvoimatekijöitä. Arvioinnissa tarkastellaan kunnan elinkeinopolitiikkaa, julkisia hankintoja, kaavoitusta, yrittäjyyskasvatusta, yritysvaikutusten arviointia ja palvelusetelien käyttöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?