Loiske loi nahkansa

Edellisviikon painajainen oli vain pahana muistona Sääksjärven Loiskeen futsalsakin mielissä, kun se kohtasi tutussa ja turvallisessa kotisalissaan Hakkarissa hervantalaisseura ACE:n futsalin ykkösdivarissa. Loiske oli kuskin pukilla pelin alusta lukien, mutta pieni lopun herpaantuminen maksoi kaksi kullankallista sarjapistettä, kun ACE tuli miesylivoimalla tasoihin ja loppulukemiin 5 – 5 (3-2).

Loiske sai salama-alun, kun ottelun loppuhetkillä pahannäköisesti jalkansa telonut Majid Ahmadi vei Loiskeen johtoon vajaan minuutin pelin jälkeen. Kun ”vanha herra” Mikko Järvinen takoi toisen osuman pian perään, sai Loiske kolhiintuneelle itsetunnolleen mannaa heti kamppailun alkuun. ACE pääsi pikku hiljaa myös vauhtiin, mutta Teemu Heinosen, Samuli Salmisen ja Ilkka Leppäsen maaleilla Loiske puolusti sinnikkäästi johtoasemaansa.

Ilkka Leppäsen turhanoloinen kiehahdus ja ulosajo tarjosi ACE:lle oljenkorren tasoitukseen ja vaikka Leppäsen ”jäähyn” aikana tasoitus ei onnistunutkaan, syntyi se Santtu Ojalan lapikkaasta viimeisellä peliminuutilla. Lopputulos oli pelille rehellinen, sillä Loiske oli tuloksellisesti hallitseva, mutta etenkin viimeisen kymmenminuuttisen ajan peliä vei jaksavampi ACE.

–Pelasimme hiuka uhkarohkealla taktiikalla eli pyrimme prässäämään vastustajaa ylhäältä. Sen toteutus vaatii kovan kunnon, ja hiukan loppua kohti alkoi jalka pojilla painaa. Tasapeliin voi olla toisaalta tyytyväinen, kun muistaa lähtökohdat otteluun, Loiske-luotsi Aki Lehtinen tuumi.

Loiskeella on neljän pisteen etumatka kahteen jumboseuraan Seinäjokeen ja Jyväskylään. Sunnuntaina 28. tammikuuta Loiske matkaa kauden tähän mennessä tärkeimpään otteluunsa, kun Jyväskylä ja LPK isännöivät sääksjärveläisiä.

–Jyväskylään toivottavasti saamme kunnon rosterin mukaan, tosin vasta viikonloppu sen näyttää, hymähti Lehtinen.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?