Kodinkoneliike avaa Lempäälän keskustassa

Tällä miehityksellä Koti-Veka avaa kodinkoneliikkeen Lempäälään: Vesa Uotila (vas.), Mika Nihti, Tomi Uotila ja Harri Pohjalainen. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän keskusta-alueen palvelutarjonta laajenee, kun tauon jälkeen aloittaa kodinkoneliike jälleen toimintansa kuntakeskustassa helmikuun alusta.

Sirvalahdentiellä aivan Lempäälän keskustassa avaa kiinteistövälitysliikkeen entisellä paikalla toimintansa toijalalainen Koti-Veka-niminen kodinkoneliike. Yrityksellä on  tällä hetkellä liikehuoneistot keskeisillä sijaintipaikoilla myös Toijalassa ja Urjalassa.

Lempäälän  vuokratilat ovat rajalliset, noin 60 myymäläneliötä, mutta toimitusjohtaja Vesa Uotilan mukaan ne riittävät. Liikkeessä työskentelee yleensä kaksi myyjää.

– Mallikoneet saadaan hyvin nähtäville. Se riittää, sillä tavara saapuu asiakkaalle nopeasti, parinkymmenen minuutin ajomatkan päästä Toijalan viidensadan neliön liikkeen varastostamme.

Lempäälän liike keskittyy kaikenlaisten kodinkoneiden kauppaan niin yksityisasiakkaille kuin  yrityksille, muun muassa tarjoamalla kodinkonepaketteja rakentajille. Palvelutarjontaan kuuluu, että kodinkone tuodaan paikan päälle alueen asiakkaalle, asennetaan paikoilleen ja viedään asiakkaan vaivoja säästäen tarvittaessa vanha pois. Televisiot viritetään näkymään. Lieden asentamiseen tarvittava sähkömies on käytettävissä.

– Laita sinne, että tullaan täyttämään aukkoa Lempäälään. Veka ei jätä pulaan, on mottomme. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, sanoo Uotilan yhtiökumppanina vuodesta 2010 toiminut ja 26 vuoden ajan kodinkoneita myynyt  Harri Pohjalainen, joka on tulossa Koti-Vekan Lempäälän myymälän vahvuuteen yhdessä Mika Nihdin ja Tomi Uotilan kanssa.

– Ollaan joskus viety kahdestaan Vesan kanssa pakastinta asiakkaalle tikapuita myöten, Uotila sanoo.

– On sattunut, että on pyydetty viemään pyhänä arkkupakastinta, Pohjalainen jatkaa.

Kodinkoneliike myy muun muassa jääkaappeja, pakastimia, kaikenlaisia muitakin kylmälaitteita, astianpesukoneita ja pyykinpesukoneita. Valikoimiin kuuluvat myös pienemmät kodin sähkölaitteet mikroaaltouuneista ja vohveliraudoista sekä silitysraudoista alkaen.

– Tuomme Lempäälän valikoimaan tarjolle myös ruohonleikkureita ja moottorisahoja.

Kaupan aukioloajat ovat vielä mietinnässä. Alustavasti liike olisi arkisin aamukymmenestä puoli viiteen ja kiinni lauantaisin. Mahdollisesti liike olisi jonain päivänä auki myöhempään.

– Joka tapauksessa oveen tulee puhelinnumero ja tieto siitä, että siihen voi aina soittaa. Veka ei jätä pulaan, Vesa Uotila sanoo.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.