Loiskeelle elintärkeä voitto Jyväskylästä

Lempäälässä nähtäneen futsalin ykkösdivisionaa ensi kaudellakin eli sesongilla 2018 – 19. Koviakin kolhuja tällä kaudella kokenut Sääksjärven Loiske ryhdistäytyi Jyväskylässä ja löi tiukassa trillerissä isäntäseura LPK:n lukemin 6 – 5. Kolme lisäpistettä kasvatti Loiskeen eroa takana oleviin eli juuri LPK:hon ja Seinäjokeen. Putoamiskurimus on nyt turvallisenoloisesti seitsemän pisteen päässä takana.

–No, eihän sarjapaikka vielä matemaattisesti ihan saletissa ole, mutta voitto oli iso asia meille, puhalteli helpottunut Loiske-luotsi Aki Lehtinen.

Loiskeen startti Jyväskylässåä oli kammottava. Alle kymmenessä minutissa LPK teki kolme maalia ja Lehtisen piti ottaa aikalisä ja puhuttelu suojateilleen. Tästä Loiske tointui jaloilleen ja seuraavat viisi osumaa syntyivät lempääläisten sarakkeeseen Mikael Sulkon hääriessä maalinteon kapellimestarina.

–Peli oli mielestäni kokonaisuudessaan hallussamme, mutta alku oli vaikea. Prässäsimme taas rohkeasti, mutta vaajalla pelaajrosterilla taktiikka on raskas toteuttaa. Muutama jalkapari olisi ollut tärkeä olla mukana, Lehtinen jatkoi peliraporttiaan.

LPK:n loppukirin aikana Samuli Salminen iski pallon kuudennen kerran vastustajan maaliin, eikä isäntätiimi enää viime hetken kavennuksestaan huolimatta kyennyt lempääläisten voitonsambaa estämään.

Seuraavaan kotipeliin 3. helmikuuta voi Loiske lähteä suht’ helpottunein mielin, kun Turun TPK saapuu Hakkariin. Kauden päätavoite eli sarjapaikan säilyttäminen on nyt enemmän kuin todennäköistä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.