LeKi:n veteraanikolmikko hiihti SM-pronssille

LeKi:n joukkue Esa Seppä, Samuli Jalonen ja Arto Hakala hiihti pronssille veteraanien SM-kisoissa Alavieskassa perjantaina 2. helmikuuta.

Mukana oli 12 seuraa ja sarjana salaperäisesti 120. Hiihtoliiton määrittelemänä se on: kaikkien kolmen on oltava  yli 25-vuotiaita ja yhteisikä vähintään 120 vuotta.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa Esa Seppä hiihti sarjassa M35 kuudenneksi sekä perinteisellä että vapaalla. Perinteisen kympillä hän jäi vain kolme sekuntia pronssista. Osallistujia oli 19. Hakala oli sarjan M45 seitsemäs 15 kilometrin vapaalla.

Viikonvaihteessa kisalaisia kilpaili myös Tampereella Pyrinnön FIS -hiihdoissa. Ne olivat samalla esikisat maaliskuisille nuorten SM- ja Koululiikuntaliiton kisoille.

Hetta Niemelä hiihti 14 -sarjassa ”pertsan” kolmosella toiseksi 0,7 sekuntia voitosta. Noora Haapalehto oli 10:s.  Samuel Suoniemi hiihti P16:n kympillä  sijalle 10. M18:n Eetu Tolvasen sijoitus oli 15 kilometrillä 17:s. Miesten yleisessä sarjassa kisannut jo veteraani-ikäinen Markus Välimäki oli 16:s. Sarjoissa oli 20–30 osallistujaa.