Loiskeen futsalsakin ilme vapautui

Kun urheilujoukkueen pelaaminen on vapautunutta ja kaikki nauttivat pelaamisesta, syntyy poikkeuksetta tulostakin. Hankalaakin hankalamman alkukauden futsalin ykkösdivarissa tahmonut Sääksjärven Loiske sai tammikuun puolivälissä hommat raiteilleen ja vastustajat ovat olleet sen jälkeen ihmeissään. Sääksjärveläiset kairasivat kolmannen voittonsa putkeen Helsingistä, missä paikallinen Zenith jäi täydellisesti oranssisen myrskyn kouriin. Loppulukemat olivat Loiskeelle peräti 7 – 2.

Loiskeen voitonavaimena oli täysi pelaajarosteri sekä juuri nyt huippukunnossa oleva tulikuuma Mikael Sulkko (kaksi maalia), jota säestivät soinnikkaimmin konkari Markus Sairiala (2) ja Niko Innanen (2), puuttuvan seitsemännen osuman lapioi Samuli Salminen.

Edellisessä 4 – 3-voittoon päättyneessä kotipelissä Turun TPK:ta vastaan Loiske pelasi mustissa surunauhoissa kunnioituksesta tammikuussa poisnukkunutta Loiskeen pitkäaikasta puuhamiestä Kalevi Lehtosta kohtaan.

Loiske on viime viikkojen nousuvireensä ansiosta noussut sarjataulukossa kahdeksanneksi, putoamisviiva on kaukana takanapäin.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.