Hiihtohelmikuuhun herätty

Viisi suoritusta oikeuttaa palkintoarvontaan.

Lempäälän ja Vesilahden yhteinen, olympiahengessä järjestetty  ”Hiihtohelmikuu”-kampanja on sujunut liukkaasti. Kaiken ikäiset ja kokoiset hiihtäjät ovat napsineet suorituskortteja latuvarsien laatikoista ja muista noutopisteistä tai skannanneet ne kuntien sekä pääjärjestäjä Lempäälän Kisan sivuilta.

Valtakunnallisesti erikoislaatuisen hiihtokampanjan idea on, että kaikki vähintään viisi kertaa helmikuussa hiihtäneet palauttavat suorituskorttinsa siinä mainittuihin paikkoihin. Suoritukset ynnätään ja sitten arvotaan palkintoja.

Lempäälän ja Vesilahden asukkaille kampanjaa organisoinut LeKi:n toimistopäällikkö Jenni Tamminen on iloinen hiihtäjien runsaudesta.

– Osallistumiskerrat voi kirjata mistä päin vain hiihdettynä. Toivoa sopii, että entistä useampi hiihtäjä merkitsee suorituksensa kortteihin, jotta pääsemme todentamaan hiihtoinnon lisääntymisen numeroina. Ja onhan arpajaisissa aina jännitysmomenttinsa.

– Olen kuullut, että jotkut koulut ovat tarttuneet niille lähetettyyn osallistumistarjoukseen. Sekin ilahduttaa, että kunta on teettänyt muutamien koulujen lähelle kylälatuja. Vaihmalan golfkentälläkin taas latu kiemurtaa kuten myös Vesilahden kotareiteillä. Lempäälän päiväkoditkin ovat tilailleet latuja.

– Viime helmikuun kampanja meni penkin alle, koska Vesilahdessa ei lumettomuuden vuoksi ollut latuja ja Lempäälässäkin hiihto perustui lähinnä Hakkarin tykkilumilatuun. Osallistujamäärä luonnollisesti edellistalvesta tipahti, mutta nyt on lupa odottaa roimaa lisäystä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.