Talven riemuja Ylämäellä

Ylämäen koululla Koskenkylässä iloittiin sunnuntaina 11. helmikuuta talvesta. Ylämäen koulun vanhempainyhdistyksen ja Ylämäen kyläkerhon järjestämä laskiaisrieha keräsi mukavasti väkeä hiihtämään, luistelemaan ja laskemaan mäkeä yhdessä. Suosittu oli myös Päivi Salon järjestämä luontopiste, jossa viihtyivät niin lapset kuin aikuisetkin.

Ulkona puuhailusta kurisemaan alkaneet mahat täytettiin makkaralla, laskiaispullilla ja hernekeitolla. Metsästysseura Maajussi Metsästäjät lahjoitti soppaan peuranlihaa, ja niin sopasta tuli todellista lähiruokaa. Onnistuneesta tapahtumasta alettiin heti kaavailla ensi talvelle uusintaa, kunhan vain kelit suosivat yhtä hyvin kuin tänä vuonna.

Mäenlasku oli suosittua puuhaa Ylämäen laskiaisriehassa. Kuva: Katariina Onnela

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>