Lentismiesten kotietu pudotuspeleihin varmistui

Kuva: Antti Raunio
Tämäkin taistelupallo päättyi lopulta Kisan ja passari Kasimir Luostarisen eduksi. Sten Kruuda ja Ossi Vesanen varmistavat tilanteen.

Lempäälän Kisa saa lentopallon ykkössarjan pudotuspelien avauskierrokselle kotiedun. Tuleva vastus on vielä auki, se löytyy duosta Karhulan Veikot ja Vammalan Lentopallon kakkosjoukkue. Kisan nelossija sinetöityi, kun se voitti sarjasta putoavan Vilppulan Tähden suoraan erin 3 – 0 (25-15,25-15,25-16). Pudotuspelien kotiottelu pelataan tällä tietoa lauantaina 3. maaliskuuta.

–Meidän pelaamisemme on keskitalvella ollut aaltoilevaa. Potentiaalia on, joukkue on hyvä koostumus konkareita ja meitä nuorempia pelimiehiä. Toive ja tavoite on, että keväästä tulee mahdollisimman pitkä, tarinoi Tähti-ottelun parhaana palkittu passari KasimirLuostarinen, joka sai hyvästä vastaanotosta pyörittää passipeliä vapautuneesti. Suurimman aplodit noin 200-päinen kotiyleisö antoi, kun kimmoisa Luostarinen pääsi läväyttämään kakkoskosketuksesta pari mojovaa iskua.

Niin Kisalla kuin Tähdelläkin oli poissaoloja Pirkanmaalla riehuvan tautiaallon takia. Nippanappa yhdeksän pelikuntoista miestä Kisa sai jalkeille, muutama joutui jättämään pelin kokonaan välistä. Tähden A- ja B-pojista koottu joukkue jäi jokaisessa erässä selvästi kotitiimin jyrän alle, eikä pelin voitajasta ollut missään vaiheessa mitään epäilystä.

Lempäälän Jyry koki itselleen hankalassa paikassa eli Lapissa Rauman kupeella kirpaisevan 2 – 3-tappion kakkossarjassa paikalliselle Narvi-Pallolle. Komea voittoputki siis katkesi rasahtaen ja samalla katkesi Jyryn mahdollisuudet kivuta kevään nousupudotuspeleihin.

–Pelimme heilahteli laidasta toiseen, yksi erä oli ihan unelmaa, voitimme sen peräti 25 – 9. Lopussa taisi väsykin painaa, myös meillä on pelaajia ollut kipeinä, muutama pelasi toipilaana ja maratonpeli imi mehut aika tarkasti, tiivisti Jyry-piiska Kari Nieminen mietteensä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.