Tolvaselle hopeita Hämeen pm-hiihdoissa, Alatalo naisten ykkönen

Hämeen HS- ja piirinmestaruuskilpailuissa 17.–18.2. Valkeakoskella ja Tammelassa olivat ladut ja kelit kohdillaan. Osallistumäärä sen sijaan oli vaatimaton. Liekö talviolympialaisten seuranta verottanut?

Valkeakoskella hiihdettiin lauantaina perinteisellä henkilökohtaiset matkat. LeKi:stä oli yleisessä sarjassa kaksi edustajaa. Sanni Alatalo voitti reilusti vitosensa ja Valtteri Niskanen oli kolmas kympillä.

Pm-hiihtojen lekiläinen nimi oli 18-vuotiaissa kisaava Eetu Tolvanen: toinen Valkeakosken perinteisellä kympillä sekä Tammelassa 12 kilometrin vapaalla vaivaiset kuusi sekunttia mestaruudesta. Myös sarjan M45 Mika Tahvanainen saalisti  esimerkillisesti mitalit sekä Valkeakoskelta että Tammelasta. Tytär Veera luisteli Tammelassa sarjan 18 kolmoseksi.

HS-ikäisistä ylsivät Valkeakoskella pronssille 14-sarjan Hetta Niemelä. Vuotta vanhemmissa Atte Urvanta oli pronssilla ja Samuli Jalonen neljäs. T13:ssa hiihtivät EllaNoora Haapalehto, Oona Kaikkonen ja Helmi Hujanen sijoille 3-4-6.

HS-viesteihin Tammelassa LeKi:stä osallistui 8–14-vuotiaiden sarjoissa kahdeksan joukkuetta. Ilmoitettu oli yhdeksän, mutta 16-vuotiaiden kova joukkue kaatui jo edellispäivänä sairauteen – myös varahiihtäjä sairastui. Neljä joukkuetta sentään ylsi mitalisijoitukseen.

Teksti: Antero Korhonen

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!
Tämä sisältö on kirjautuneille lukijoille.
Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnukset.

Uusi käyttäjä, luo tunnukset, niin pääset lukemaan heti. Tunnusten luominen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>