Taideyhdistyksen puheenjohtaja vaihtui

Lempäälän Taideyhdistyksen vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Ritva Liskin, yhdistyksen pitkäaikaisen sihteerin.
Viisi vuotta yhdistystä johtanut Jorma Nuotio ei enää asettunut ehdolle.Varapuheenjohtaja Mirja Herckman lausui hänelle lämpimät kiitossanat yhdistyksen puolesta.

Myös hallituksen jäseniä vaihtui normaalin yhdistystoiminnan tapaan.Uudeksi sihteeriksi uusi hallitus valitsi Tuuli Pollarin.

Yhdistyksen jäsenmäärä on pysynyt sunnilleen samana, poistuneitten tilalle on tullut uusia. Talous on ollut kunnossa.

Tänä vuonna järjestetään yhteinen syysnäyttely, jäsenien omia näyttelyitä on mm kirjastossa, Lempostuvalla, Ehtookodossa  ja kahvila Ståhbergissa.  Maalaustapahtumia järjestetään varsinkin kesäaikana ja lapsia ja aikuisia piirrätetään kesän tapahtumien yhteydessä entiseen tapaan. Vapaamuotoisia jäsentapaamisia järjestetään uutena toimintamuotona.
Taideretket ovat olleet varsin suosittuja ja niitä järjestetään tänäkin vuonna useita. Toiminnasta kerrotaan yhdistyksen nettisivuilla, sähköpostilla ja jäsenkirjeillä.

Taideyhdistyksen vanha puheenjohtaja Jorma Nuotio ja uusi puheenjohtaja Ritva Liski vastaanottamassa Erik Edner-mitalia itsenäisyyspäivänä 2017.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?