Korkea tornitalo Ideaparkin kylkeen

Nykyisenä aikana kannattaisi Lempääläänkin rakentaa jopa 30 kerrosta käsittävä tornitalo tai -hotelli. Olisi ihan paikallaan saada Ideaparkin yhteyteen eräänlainen pilvenpiirtäjä, joka olisi mainio maamerkki ja joka näkyisi jo kauempaakin Lempäälää lähestyttäessä. Edellä mainittua projektia kannattaisi todellakin liikemies Toivo Sukarin, laittaa alulle suunnitelmiinsa ihan lähitulevaisuudessa.

 

Tornitalo/hotelliin kannattaisi rakentaa ainakin 30 kerrosta, kun juuri kerrosmäärillä kilpaillaan nykyisin ja sen on katsottu olevan eräs valtti kiinnostusta lisäävänä tekijänä .Juuri nyt Tampereen Ratinan kauppakeskus yrittää kovasti ohittaa varmaankin Ideaparkia monella tavalla. Juuri siksi uusi upea pilvenpiirtäjä Ideaparkin kylkeen.

 

Reijo Puhakka

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>