Kulju koulujen jääkiekkomestari

Kuljun voittajajoukkueessa pelasivat Daniel Häkkinen, Konsta Österberg, Oskari Ahola, Viljami Vainio, maalivahti Oskari Perho, Julius Kuro, Kalle Karttu ja Roni Pitkälä. Valmentajina ovat toimineet Eetu Kuoppala ja Nico Nieminen. Kuva: Vesa Nieminen

Torstaina 22. helmikuuta pelattiin Lempäälän alakoulujen koulujenväliset jääkiekkokisat. Turnauksen voitti Kuljun koulun joukkue, joka voitti kolme peliä neljästä. Kuljun joukkueen lukkona torjui erinomaisesti maalivahti Oskari Perho.

Hopealle tullut Sääksjärven koulu voitti myös kolme peliä, mutta hävisi keskinäisen ottelun turnauksen voittajakoululle Kuljulle.

Kolmanneksi turnauksessa tuli terraariokoulujen yhteisjoukkue, neljänneksi Moisio ja viidenneksi Lempoinen.

Tulokset: Lempoinen–Kulju 1–10, Sääksjärvi–Moisio 7–4, Terraario–Lempoinen 5–2, Kulju–Sääksjärvi 4–2, Terraario–Moisio 5–3, Lempoinen–Sääksjärvi 1–11, Kulju–Terraario 4–3, Moisio–Lempoinen 12–2, Sääksjärvi–Terraario 3–1, Moisio–Kulju 4–3.

Vesa Nieminen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.