LeKi kohtaa lentispleijareissa Karhulan Veikot

Kuva: Antti Raunio
Vammalan Lentopallon kakkosjoukkue järjesti Kisalle tuskaisen kenraaliharjoituksen tulevia pudotuspelejä ajatelleen. VaLePa/2 löi Kisan 3 – 0. Pleijareiden avauskierroksella Kisa kohtaa Karhulan Veikot.

Lentopallon ykkössarjan runkosarja on saatu pelattua loppuun. Taulukon nelossijalta 11 joukkueen listalta löytyy Lempäälän Kisa, joka saa puolivälierissä vastaansa sarjavitosen eli Karhulan Veikot. Ottelupari pelataan vanhalla eurocup-systeemillä eli erävoittojen perusteella: kumpi kokoaa enemmän erävoittoja, etenee jatkoon. Jos erät ovat vaikkapa tasan 4 – 4, pelataan ylimääräinen ”kultainen erä” 25 pisteeseen saakka. Ottelut alkavat Hakkarissa lauantaina 3. maaliskuuta ja heti seuraavana päivänä otellaan Karhulassa.

Runkosarjassa Kisa voitti Karhulan kahdesti, kotona 3 – 0 ja vieraissa 3 – 2. Pudotuspeleihin mentäessä näillä tuloksilla ei isompaa virkaa ole.

–Vastustaja on innokas joukkue, jolla on vankka kotiyleisön tuki takanaan. Heillä on Vantaalta mahdollisuus saada farmiapuja liigasta, joten kova vastustaja on tulossa vastaan, arvioi Kisan valmentaja Tapani Nyström Karhulan Veikkoja.

Kisan oman pelin ailahtelu jatkui runkosarjan päätöspelissä Vammalassa, missä huomattavasti nälkäisempi ja innokkaampi vastustaja VaLePa/2:n löi virkamiesotteella pelanneen Kisan erin 3 – 0.

–Kokoonpanoasiat askarruttavat aika lailla, ihan itsestään selvää seitsikkoa ei ole kauden mittaan meille syntynyt, Nyström sanoo.

Kisan sydäntalven tekemistä on haitannut Pirkanmaata riivannut tautiaalto, moni pelaaja on läpikäynyt sitkeitä tauteja influenssasta alkaen. Nyt sairaussuma on talttumassa ja joukkue päässee täydellä kokoonpanollaan hakemaan tavoitettaan eli välieräpaikkaa.

–Pudotuspeleissä voi olla vain yksi tavoite: jatkoon pääsy. Siihen tarvitaan lauantaina kotiyleisön vankkaa tukea, alleviivaa Nyström.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.