Seurakunnan vahtimestari-siivoojan tehtävät täytettiin

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto täytti 20. helmikuuta pidetyssä kokouksessa kaksi kevään aikana vapautuvaa vahtimestari-siivoojan tehtävää. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen.

Vakituiseen vahtimestari-siivoojan tehtävään valittiin koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella Piia Lehtinen Lempäälästä. Varalle tuli valituksi Minna Puranen, myös Lempäälästä.

Kahden vuoden määräaikaiseen siivooja-vahtimestarin tehtävään valittiin haastatteluryhmän esityksen mukaisesti Mirva Matikka ja varalle Eija Korhonen, molemmat Lempäälästä.

Tehtävät laitettiin tammikuussa avoimeen hakuun, ja niihin tuli määräaikaan mennessä 41 hakemusta. Tehtävän nykyiset haltijat jäävät eläkkeelle maalis-huhtikuussa.

 

Kahvila Olkkarin tuotto ohjataan vuoden 2018 alusta Myanmarissa sijaitsevan lastenkeskuksen tukemiseen.

Tuen kohteena on Chaung Thar’ssa Bengalin lahden rannikolla toimiva Love Myanmar Children’s Center -lastenkeskus, jossa asuu 30 iältään 3–20-vuotiasta lasta ja nuorta. Yhteistä kaikille on köyhyys ja heikot mahdollisuudet selviytyä elämässä.

Kesällä 2016 avattu keskus tarjoaa asukkailleen turvallisen kasvupaikan: kodin, vaatteet, terveellisen, riittävän ravinnon ja mahdollisuuden käydä koulua alaluokilta lukioon asti.

Lastenkeskusta ylläpitää pirkanmaalainen yhdistys, Love Myanmar Ministries ry, jonka toiminta Suomessa ja Myanmarissa perustuu kristilliselle arvopohjalle.

Lähetyskirppis Toivontorin tuotto ohjataan edellisvuosien tapaan naisten ja tyttöjen turvakodille, Kimbiliolle, kodin toiminnan käynnistämiseen Tansaniassa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.