Lastusten kyläyhdistykselle ja Liikuntaparkille KKI-rahaa

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kahdelle terveysliikuntahankkeelle Lempälässä.

Lastusten kyläyhdistys ry:lle myönnettiin 700 euroa hankkeeseen, jonka kohderyhmänä ovat Lastusten kylän keski-ikäiset vähän tai ei ollenkaan liikkuvat. Hankkeen tavoitteena on saada uusia ihmisiä innostumaan liikunnasta matalan kynnyksen ryhmällä. Hankkeessa järjestetään kevään aikana 14 kertaa kokoontuva liikuntaryhmä.

Liikuntaparkille tukea myönnettiin 1 000 euroa vuorotöitä tekevien ihmisten aktivointiin. Hankkeen kohderyhmänä ovat työikäiset, joilla on vaikeuksia lähteä liikkumaan säännöllisesti vuorotöiden vuoksi. Hankkeessa perustetaan samalle päivälle aamu- ja iltaryhmä, jotta työvuoronsa mukaan osallistua ryhmään joko aamulla tai illalla.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myöntää kaksi kertaa vuodessa taloudellista tukea toimijoille, jotka järjestävät työikäisille sopivaa matalan kynnyksen liikuntatoimintaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.